fbpx

Online marketing mindenkinek!

Magyarországon formabontó megoldással álltunk elő, ugyanis nálunk nem számít, hogy most kezdted és pár tízezer forintot költenél, vagy több évtizede a piacon vagy és milliókat fordítanál online marketing hirdetésre havonta, nálunk minden esetben méretedre szabott árajánlatot kapsz!

Miért éri meg a Webmaister marketing szolgáltatását választanom?

Az UNAS Online Kft. munkatársai mondták rólunk:

Mit nyújthat számodra a Webmaister? Webshopodnak egyedi arculatot varázsolnak, mellyel kitűnhetsz a tömegből. Felépítik és kezelik marketing csatornáid, legyen szó Facebookról, Instagramról, Google-ről, TikTokról, hírlevélről vagy árösszehasonlító oldalakról. Nagy hangsúlyt fektetnek a tartalommarketingre, a rövid közösségi média és blog bejegyzésektől kezdve a velős szakmai cikkekig. Mindezt stratégiaalkotással és üzleti tanácsadással kiegészítve. Sőt, még a termékfeltöltésben is segítségedre lesznek. A közös munka előtt ingyenes auditot biztosítanak számodra!

N

Az együttműködés előtt ingyenes konzultációt kapsz, ahol átbeszéljük az elképzeléseidet

N

Ha a konzultációt követően szeretnél velünk dolgozni, egy ingyenes auditot készítünk számodra, hogy feltárjuk webshopod hibáit

N

Amennyiben a hibák kijavításával megbízol minket, az első havi marketing díjazásunkat teljesen elengedjük

N

Három hónapos stratégiai javaslatokkal indítjuk a közös munkát

N

Sikerdíjas elszámolást biztosítunk, ha nem hozzuk az eredményeket, akkor nincs sikerdíj

N

120.000 Ft értékű hirdetési kupont adunk Google Ads marketing hirdetéseidhez

Mit kapsz tőlünk?

Mi a teendő, ha most indulnál?

}

Ingyenes konzultáció

Átbeszéljük a jelenlegi helyzeted és elképzeléseid, megvizsgáljuk korábbi marketing eredményeid és közösen kötetlenül ötletelünk a megvalósítással kapcsolatban.

l

Ingyenes audit

Miután átbeszéltük a célokat, átnézzük webáruházad, az audit során olyan stratégiát alkotunk, melyek megfelelnek a Te és a piac igényeinek egyaránt.

Kivitelezés

Amint jóváhagytad az auditban foglalt terveket, a kellő módosítások eszközölésével nekilátunk a kivitelezésnek és elkészítjük teljes egészében a vásárlóbarát webáruházad.

Z

Ingyenes próba hónap

Miután sikeresen lezajlott az új webshop elkészítése és megtörtént az átadás, elkezdődik a rendszeres közös munka, elkezdjük oldalad online marketing menedzsmentjét és az első hónapban nem kell havidíjat fizetned!

Ha most jelentkezel 3 szolgáltatást ingyen adunk

100%-ban ingyenes konzultáció

Tudd meg hol tartasz és hova juthatsz el az elektronikus kereskedelem világában.

Átbeszéljük jelenlegi helyzeted, a terveid, valamint az erőforrásaid, és ha szimpatikusak vagyunk számodra, jöhet a következő lépés!

100%-ban ingyenes web audit

Megvizsgáljuk webshopod műszaki, ergonómiai és marketing szempontból is, ezt követően pedig megmutatjuk, hogy mely területekre kell nagyobb hangsúlyt fektetned.

Ráadásul a feltárt hibák javítását minden esetben meg tudjuk valósítani!

100%-ban ingyenes próba hónap

Az auditban feltárt hiányosság alapján átalakítjuk webáruházad, majd az elkészült webshop hirdetéseit átvesszük, az első hónapért ráadásul nem kérünk havidíjat!

Ha szerződést bontasz egy hónap után, nem kell kifizetned az első hónap díját!

Amikor minket választasz, egy kézben tarthatod webáruházad és online marketing csatornáid. A Webmaister fő specialitása Unas webshopok készítése és teljeskörű online marketing menedzsmentje. Fejlesztőként tudjuk, hogy milyen műszaki elvárásoknak és tartalmi elemeknek kell eleget tenni, illetve marketingesként tudjuk, hogy milyen vevőszerző módszereket kell kiaknázni egy webáruház vagy weboldal menedzselése során.

  Kérj ajánlatot


  Miért érdemes ajánlatot kérned?

  N

  Ingyenes konzultációt és auditot biztosítunk számodra

  N

  Nem kerül semmibe, az ajánlatkéréssel kötelezettség nem terhel

  N

  Ha nem fogunk együtt dolgozni, akkor is tanulhatsz belőle

  N

  Sikerdíjas elszámolással kockázat nélkül tesztelhetsz minket