fbpx

Karrier lehetőség, munkatársakat keresünk!

Ha úgy érzed, hogy szívesen tagja lennél egy dinamikusan növekvő, fiatalos és ambiciózus csapatnak, érdemes elolvasnod nyitott pozícióinkat. Viszont tudnod kell, hogy nálunk nincs ingyen vacsora, csak dolgozni és bizonyítani akaró pályázók jelentkezését várjuk! Ha nem ilyen vagy, bizonyára egyik karrier lehetőségünk sem neked való.

Miért érdemes csatlakozni csapatunkhoz?

Marketing karrier fejlődés

Fejlődés, fejlődés, fejlődés

Ügyfeleink között megtalálhatók kezdő vállalkozóktól kezdve egészen a magyar piac egyik vezető webáruházáig mindenki. Az ország legjobbjaival vesszük fel a versenyt és nem titkoljuk, hogy mi is ebbe az elitbe szeretnénk tartozni, amint készen állunk rá. Ehhez pedig olyan precíz és tanulni vágyó szakemberekre van szükségünk, mint Te!

Kihívások és motiváció

Folyamatosan új célokat tűzünk ki, szeretnénk fejlődni és belevágni új dolgokba, amikkel támogathatjuk webáruházak százainak sikerét. Egy biztos, ha nálunk szeretnél dolgozni, nem fogsz unatkozni, mert olyan új lehetőségeket próbálhatsz ki munkádban, amik egy része Magyarországon egyedülálló!

Kihívások és motiváció
Versenyképes fizetés

Normális fizetés

Szomorú, hogy ki kell emelni, de sajnos testközelből is tapasztaltuk, hogy egyes ügynökségek mit meg nem tesznek pár tízezer forintos extra haszonért. Nos, jó ha tudod: nálunk nincs KATA, nincs sumákolás, nincs fekete munka. Ellenben bejelentett, hivatalos jövedelmed lesz, így nem kell aggódnod, hogy honnan szerzel munkáltatói igazolást a hitelhez, vagy miből számítják majd a nyugdíjat! Emellett a fizetésed a teljesítményed növekedésével arányosan fog nőni.

Rugalmas munkaidő

Digitális marketing ügynökségként szívünkön viseljük a környezeti terhelést, a szabadidőt és a hatékonyságot. Napi több órát utazni, hogy megérkezz a munkahelyedre mindhárom leírt szempontból negatív hatású. Nálunk rugalmas munkaidőt kapsz, ráadásul akár full-homeoffice munkavégzésre is lehetőséget adunk. Ha nem tudod beosztani az időd és ez problémát jelent, akkor sajnos nem Te vagy a mi emberünk!

Rugalmas munkaidő

Nyitott pozícióink

Légy tagja eredményorientált csapatunknak, vedd ki a részed sikereinkből. Segíts a magyar mikro-, kis- és középvállalkozó webshoptulajdonosoknak eljutni iparágukban a piacvezető pozícióig és zsebeld be az elismeréseket!

Marketing menedzser

Olvasd el a részleteket!

Marketing gyakornok

Jelenleg nem elérhető

Tartalommarketinges

Jelenleg nem elérhető

Termékmenedzser

Jelenleg nem elérhető