fbpx

Online marketing blog cikkek

Maradj velünk naprakész a legújabb marketing trendekkel kapcsolatban. Olvasd el tapasztalataink és ügyfeleink sikerei alapján íródott trükkjeinket és tippjeinket szakmai blog cikkeinkben, melyek átsegítenek az e-kereskedelem buktatóin.

Legnépszerűbb cikkünk

Unas webáruház készítése

Kezdő online vállalkozóként a legjobb választás egy Unas webáruház bérlése lehet számodra. Olvasd el, hogyan is működik a folyamat.

Legfrissebb blog cikkeink

2023-as online marketing trendek

2023-as online marketing trendek

Számíthatunk kihívásokra és újdonságokra is a következő évben. Nézzük, hogy milyen marketing trendek várhatóak majd 2023-ban.

Scarcity marketing

Scarcity marketing

Ismerős, amikor egy-egy népszerűbb termék már azelőtt elfogyna, hogy rendelni tudnál belőle? Ez a scarcity marketing!

Az a fránya hozzáadott érték

Az a fránya hozzáadott érték

Nekünk, marketingesek mániánk a hozzáadott érték. De miért olyan fontos ez, miért kell kitűnni a többiek közül és mivel teheted meg?

Black Friday 2022 – Hogyan készülj fel?

Black Friday 2022 – Hogyan készülj fel?

Vészesen közeledik az év egyik legfontosabb eseménye a webshopok és e-kereskedelem szempontjából, ami nem más, mint a Black Friday. Idén november 25-re esik, de most is lesznek olyanok, akik ettől eltérnek.

Tartalomgyártás alapok

Tartalomgyártás alapok

Nem számít, hogy most indulsz vagy már évek óta a piacon vagy, a tartalomgyártás mindig különösen fontos és ez lehet az egyik versenyelőnyöd!

A sikeres webshop titka

A sikeres webshop titka

Rengeteg tényezőn múlik a sikeres webshop titka. Ha már csak egy is félremegy ezek közül, lehet, hogy minden oda van. Mit tehetsz a sikerért?

Ingyenes marketingeszközök

Ingyenes marketingeszközök

Ingyenes marketingeszközök arzenáljával találkozhatsz a piacon. Érdemes kipróbálnod ezeket, ha eddig nem tetted volna.

Buy Now, Pay Later (BNPL)

Buy Now, Pay Later (BNPL)

BNPL, azaz Buy Now, Pay Later, lassan megkerülhetetlen lesz az úgymond „ingyen” áruhitel az online világban, érdemes kihasználnod már most!

Konverziómérés és ami mögötte van

Konverziómérés és ami mögötte van

Konverziómérés mindenek előtt! Nem elegendő, ha jók a megérzéseid, ha a számok mást mutatnak, akkor valami nincs rendben, ideje belemélyedni!

Performance Max kampány tapasztalatok

Performance Max kampány tapasztalatok

Már lassan nem lesz választási lehetőség Performance Max kampány vagy Shopping kampány között, ezért elhozzuk a gyakran ismételt kérdéseket.

Kulcsszavak a Google Ads-ben

Kulcsszavak a Google Ads-ben

Mondhatnánk azt is, hogy a kulcsszavak a keresési hirdetések alfája és ómegája! Nagyon fontos, hogy mit és milyen egyezéssel használsz!

TikTok hirdetés tények és tévhitek

TikTok hirdetés tények és tévhitek

Óriási szeletet hasít az új platform a közösségi médiából. Egyre kevésbé megkerülhető, nézzünk hát néhány TikTok hirdetés tényt és tévhitet.

Marketingstratégia az új évre

Marketingstratégia az új évre

Marketingstratégia mindenek előtt! Ha eddig nem vetted volna komolyan, akkor az új év alkalmával itt az ideje elkezdeni!

Karácsonyi kampányok buktatói

Karácsonyi kampányok buktatói

Sok webshop életében ez a legfontosabb időszak és nagy hangsúlyt fektetnek a karácsonyi kampányok minőségére. Nézzük mire kell figyelned!

Facebook hirdetés tippek

Facebook hirdetés tippek

Jól futnak a Google hirdetések, de valamiért a Facebook gyenge? Facebook hirdetés tippek, hogy ne legyenek sikertelen hirdetéseid.

Olvasmányos cikkeinkben olyan érdekes marketing témaköröket feszegetünk, melyek egy kezdő webshop tulajdonosnak igen sok fejtörést okozhatnak. Olvass, informálódj, tanulj és fejlődj velünk. Ne sajnáld az időt, képezd magad és meglátod, a befektetett idő megtérül! Viszont egy dolgot ne felejts: nincs ingyen vacsora!

Hivatalos Google Partnerként felelős marketing ügynökség vagyunk, garantáltan elsők között számolunk be a keresőóriás legújabb funkcióiról, melyeket így te is a konkurenciát megelőzve alkalmazhatsz. Aktuális Google Partner státuszunkat ide kattintva ellenőrizheted.

Ha úgy érzed, hogy nem elegendő az információ, amit itt olvasol és további segítségre lenne szükséged a témában, esetleg konkrét projekttel akadtál el, keress minket bátran és rövid időn belül egy gyors konzultáció alatt igyekszünk segítséget nyújtani. Amennyiben ez sem volt elég és szívesen dolgoznál együtt velünk, kérj ajánlatot és közösen sikerre visszük üzleted!